[HOME]
ОУНБ Кіровоград
DC.Metadata       
Повернутись...
[ HOME ]
Фон Україна в Європі, Європа в Україні: очима молоді



Фон


Чи багато сторінок наш край займає в історії Європи? Чим збагатили європейську науку, культуру, мистецтво наші земляки та взагалі українці? Що ми знаємо про внесок вихідців з країн Європи у розвиток нашого міста? Що означає „бути європейцем” для молодих кіровоградців? Відповіді – у роботах учасників обласного конкурсу для шкільної та студентської молоді „Україна в Європі, Європа в Україні: очима молоді”, які було презентовано 21 грудня 2010 року, о 14.30 у Кіровоградському центрі європейської інформації (ОУНБ ім. Чижевського, Відділ читальних залів, ІІІ поверх).

Конкурс проводився в рамках реалізації одноіменного проекту товариства „Український народний дім в Чернівцях”. Проектом передбачено проведення аналогічних конкурсів також і у Миколаївській, Одеській, Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській областях та в Автономній республіці Крим за ініціативою Центрів європейської інформації, громадських організацій, бібліотек.

Після презентації та перегляду виставки творчих робіт відбулося підбиття підсумків конкурсу, що стартував в області у жовтні.

Запрошені – юні учасники конкурсу з Кіровограда, Нової Праги, Помічної, Новоукраїнки, а також працівники освіти, члени євроклубів та громадських організацій, студенти, краєзнавці, ЗМІ мали можливість ознайомитися з конкурсними роботами (творчими і дослідницькими) та привітати переможців, почути їхні враження, висловити свою думку.

    

Презентація проекту
«Розвиток Центру європейської інформації
на базі Кіровоградської обласної універсальної наукової бібліотеки ім.Д.І.Чижевського»




[ HOME ]

Україна в Європі, Європа в Україні: очима молоді
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2010 Webmaster: webmaster@library.kr.ua