[HOME]
ОУНБ Кіровоград
DC.Metadata       
Повернутись...
[ HOME ]
Фон Тренінг з PR для консультантів Центрів європейської інформації



Фон


25-27 березня 2010р. у м. Немирів Вінницької області та м. Вінниця відбувся тренінг з паблік релейшнз для консультантів Центрів європейської інформації. У ньому взяли участь консультанти з 20 областей України. Тренінг з PR відбувся в рамках проекту «Підтримка діяльності Мережі центрів європейської інформації в Україні» громадської організації «Вінницький регіональний центр інформації «Креатив» під егідою Мережі центрів європейської інформації України за підтримки Європейської Програми Міжнародного фонду «Відродження» і став черговим мережевим заходом для Центрів європейської інформації. Мережа центрів європейської інформації України об’єднує 22 центри, які створені за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» протягом 2005-2008р. Центри європейської інформації функціонують на базі обласних наукових універсальних бібліотек у співпраці з громадськими організаціями і забезпечують доступ усіх бажаючих до інформаційних ресурсів, а також проводять просвітницько-інформаційні заходи, що спрямовані на популяризацію знань про європейську та євроатлантичну інтеграцію України.

  

Протягом двох днів представники Центрів європейської інформації України відпрацьовували основні навички PR: вчилися інформувати різні цільові аудиторії, формувати ключове повідомлення, писати текстові матеріали, оголошення, замітку, прес-анонси та прес-релізи.

  

Представники євроцентрів отримали іміджеву продукцію з логотипом Мережі Центрів європейської інформації України, яку будуть поширювати під час проведення своїх заходів.

  

В рамках заходу на базі ВОУНБ ім. К.А. Тімірязєва відбувся тренінг з адміністрування Порталу Мережі центрів європейської інформації України, який найближчим часом розпочне свою роботу. Відтепер кожен Центр європейської інформації зможе оперативно розміщувати анонси та новини на власному веб-сайті, використовуючи отримані навички. Портал також надасть можливість відвідувачам слідкувати за анонсами Центрів європейської інформації та більш активно брати участь у заходах, що проводяться Центрами.




[ HOME ]

Тренінг з PR для консультантів Центрів європейської інформації
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2010 Webmaster: webmaster@library.kr.ua