[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон „...Порівняно з 1913 роком”


Фон

Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д.І. Чижевського
Державний архів Кіровоградської області
ВАТ „Червона зірка”


„...Порівняно з 1913 роком”


26 березня о 14:30 в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д.І.Чижевського відбудеться презентація виставки „...Порівняно з 1913 роком”.

Це спільна виставка відділу рідкісних і цінних документів ОУНБ ім. Д.І.Чижевського, Державного архіву Кіровоградської області, музею ВАТ „Червона зірка”, присвячена історії розвитку промисловості та гуманітарної сфери Єлисаветграда початку ХХ ст.

Відвідувачі виставки матимуть змогу ознайомитись з рідкісними виданнями, архівними документами та предметами, що стосуються розвитку промисловості, освіти та суспільного життя нашого краю.

Архівні документи містять відомості про функціонування у Єлисаветграді водогону, телефону, електричного освітлення, трамвайного сполучення.

Музей ВАТ „Червона зірка” для демонстрації на виставці надав цікаві матеріали з історії заводу та його продукції.

З визначними подіями, які відбувалися у нашому місті у 1913 році, користувачі познайомляться на сторінках газети «Голос Юга».

Подивитися виставку, яка працює з 26 березня по 25 квітня, можна у відділі рідкісних та цінних видань Кіровоградської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І.Чижевського в будні з 10.00 до 18.00.

Вхід – вільний.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

„...Порівняно з 1913 роком”
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2013 Webmaster: webmaster@library.kr.ua