[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д.І.Чижевського


Фон

 

"Історичний календар Кіровоградщини на 2015 рік. Люди. Події. Факти"


19 грудня у відділі краєзнавства обласної бібліотеки ім. Чижевського відбулась презентація "Історичного календаря Кіровоградщини на 2015 рік. Люди. Події. Факти". Автором-упорядником видання виступив знаний у місті краєзнавець Володимир Босько. Це вже 10-й, ювілейний, випуск альманаху. Він містить відомості про ювілеї близько 400 визначних особистостей як минулих часів, так і сьогодення, пов'язаних з нашим краєм. Історико-краєзнавчі нариси розповідають про долі відомих людей та пам'яток архітектури.

РЗі словами вдячності і привітаннями звернулися до автора редактор Центрально – Українського видавництва Станіслав Янчуков, заступник голови облдержадміністрації Віта Атаманчук, голова Кіровоградської обласної організації Національної спілки краєзнавців України, директор Державного архіву Кіровоградської області Олег Бабенко, редактор газети „Народне слово” Валентина Бажан

Автор книги Володимир Босько під час презентації проанонсував читачам цікаві факти, викладені у календарі. Також він відзначив, що хотів продемонструвати на сторінках видання, наскільки Кіровоградщина багата на талановитих та успішних людей.

Героям-ювілярам, про яких іде мова в книзі, було вручено примірники календаря та висловлено слова вдячності та поваги.


Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

"Історичний календар Кіровоградщини на 2015 рік. Люди. Події. Факти”
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2014 Webmaster: webmaster@library.kr.ua