[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон "Коло друзів" продовжує свою ходу Кіровоградщиною!


Фон

 

"Коло друзів" продовжує свою ходу Кіровоградщиною!

 

6 вересня 2014 року відділ документів з економічних, технічних та природничих наук КЗ “ОУНБ ім. Д. І. Чижевського” спільно з організаторами: Регіональним благодійним фондом "Відкрита Україна", імідж-центром “Ольга”, Спілкою вірмен України у Кіровоградській області взяли участь в проведенні благодійного фестивалю “Коло Друзів”, який проходив у селищі Олександрівка.
Мета фестивалю: об’єднання друзів через щире спілкування, через доброзичливість намірів та прагнення жити в дружбі під мирним небом. Залучення громади селища до підтримки важливих соціальних проектів.

 


Програма заходу була цікава та розмаїта. Відвідувачі фестивалю, переважно це були діти та молодь, брали участь у веселих та різноманітних конкурсах. На них очікували: майстер-класи, фотоконкурси, боді-арт, модні зачіски, ігротеки, концертна програма, атракціони.

Активно долучилися до фестивалю і працівники бібліотеки ім.Д.Чижевського, які вже вдруге беруть участь у такій акції. Для відвідувачів вони представили літературу з Орхуського центру екологічної інформації. Це яскраві книги, альбоми про флору та фауну планети, про загадкові явища природи, про захоплюючі подорожі світом та Україною.

А родзинкою майстер-класу було виготовлення квітів із серветок жовто-блакитних кольорів, якими дітлахи із задоволенням прикрашали свій одяг, сумки та робили подарунки свої друзям.

Завдяки небайдужості дітей і дорослих кошти, зібрані під час фестивалю, благодійною організацією “Армія спасіння”, представники якої проводили також майстер-класи з виготовлення паперових птахів-голубів, були передані на лікування Брюховецькому Денису, жителю смт Олександрівка.

Фестиваль закінчився флеш-мобом “Коло друзів”, де відвідувачі отримали багато позитивних емоцій, у всіх був піднесений настрій, а малеча додала “жару” своїми запальними танцями.

На черзі - проведення подібних благодійних фестивалів у Знам’янці та Компаніївському районі. Сподіваємося на подальшу співпрацю.

 


Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

"Коло друзів" продовжує свою ходу Кіровоградщиною!
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2014 Webmaster: webmaster@library.kr.ua