[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Зустріч 'Вада — не завада', присвячена Міжнародному Дню інвалідів


Фон

 

Зустріч 'Вада — не завада', присвячена Міжнародному Дню інвалідів

Доброта і милосердя — два крила на яких тримається людство. Ми не повинні забувати про тих людей, які потребують допомоги. Адже інвалідність - це не вирок, а особлива доля.

3 грудня 2014 року об 11:00 у Кіровоградській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д.І.Чижевського відбулася зустріч “Вада — не завада”, присвячена Міжнародному Дню інвалідів. Захід проводився спільно з організаціями-партнерами бібліотеки - Територіальним центром соціального обслуговування Ленінського району м. Кіровограда та Кіровоградською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України.

З привітальним словом до присутніх звернулася Ольга Нестеркова, бібліотекар відділу абонемента. Вона розповіла про історію виникнення Дня інвалідів та навела статистичні дані стосовно людей з обмеженими можливостями в світі та в Україні.

 

Що людині з особливими потребами потрібно для повноцінного життя? Насамперед, чуйні люди, які б завжди були поруч. Нашим гостям пощастило. Адже ними опікуються соцільні працівники, які уміють розділити чужий біль, підтримати у важку хвилину, розрадити в горі й біді.

 

З найщирішими побажаннями виступили медичні працівники Територіального центру та Кіровоградської обласної організації Товариства Червоного Хреста України. Натомість, їхні підопічні продемонстрували присутнім свої таланти. Звучали вірші, лунали пісні. Особливі потреби цих людей не заважають їм бути талановитими. Приміром, Вікторія Сапронова, Зінаїда Криниця, Юлія Сафонова складають і декламують вірші.

 

Підтримати добрим словом та піснями гостей завітав квартет Кіровоградської єпархії.

Святкову атмосферу під час зустрічі створювали вихованці Навчально-виховного комплеку загальноосвітньої школи №34 - економіко-правового ліцею “Сучасник” - ДЮЦ “Едельвейс”. Діти підготували цікаву концертну програму: виступ бандуристів, пісні про Україну та рідну мову, гуморески.

На завершення зустрічі кожен запрошений отримав солодкий подарунок від організаторів заходу.

 

 


Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Зустріч 'Вада — не завада', присвячена Міжнародному Дню інвалідів
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2014 Webmaster: webmaster@library.kr.ua