[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д.І.Чижевського


Фон

 

Різдвяні колядки-2015 у відділі мистецтв

Ой, що то за колядки були!


Серед буденності та суєти, що переслідує нас щодня, так хочеться вихопити моменти, які дарують відчуття свята, які вражають нашу свідомість та лишаються у пам’яті на довгі роки. Таких подій не так багато, і часто вони приходять у наше життя несподівано і стрімко.

Але не варто забувати, що ми самі можемо створювати і дарувати свято людям, що нас оточують. Саме такий дарунок підготував відділ мистецтв обласної бібліотеки ім.Д.Чижевського спільно з музеєм музичної культури ім. К.Шимановського та гуртом "ДИКЕ ПОЛЕ" (керівники Наталія та Олександр Терещенки) — колядки та музичні традиції Європи, щедрівки, жартівливе ворожіння та багато іншого. В теплій, родинній атмосфері ми всі співали гуртом різдвяні колядки та вітали один одного з новорічними святами.

Для всіх присутніх, що бажали продовження свята, прозвучало запрошення відвідати «Щедрий вечір», який відбудеться 16 січня у відділі мистецтв. Приходьте, беріть у нас гарні емоції, а ми обіцяємо гарний настрій. Гарантуємо – вам буде що згадувати протягом року

Пропонуємо долучитися до передріздвяного свята, переглянувши фото.


Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

"Школа родинних ремесел - долучайтеся зі своєю родиною”
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2015 Webmaster: webmaster@library.kr.ua