[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Червневі майстер-класи


Фон

 

Червневі майстер-класи!


19 червня о 15.00 у відділі мистецтв обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського визнана майстриня клаптикового шитва Ірина Кудревич проведе другу чаcтину майстер - класу «Сумка з квадратів».

З собою мати: заготовку сумки з попереднього заняття.

Сумка, виготовлена у стилі печворк, практична та гарна, разом з тим проста, що дозволяє ходити з нею щодня. Такий аксесуар можна використовувати з різною метою: і як дорожню сумку, тоді її треба зробити досить місткою, і для походу на пікнік чи у парк, її можна оснастити маленькими кишеньками для телефону або ключів. Без сумніву, носити сумку, яку ти пошила власноруч – це задоволення!

Захід відбудеться у відділі мистецтв обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського за адресою: м. Кіровоград, вул. В. Перспективна, 24.

Запрошуємо усіх бажаючих приєднатися до міжнародної акції «Quilting in Public» (квілтінг на людях) в літньому читальному залі обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського, який щосуботи працює в міському парку культури і відпочинку «Ковалівський».

Тут, 21 червня о 14.00 розпочне роботу творча майстерня Ірини Кудревич «Кіровоградський клуб печворку». Така акція проходить в Кіровограді друге, цього разу вам пропонуємо виготовити підвіску.

Для тих, хто бажає приєднатися до майстер-класу, з собою мати:

  • тканину 10х10;

  • інструменти (голка, ножиці, нитки).

      

Відкривайте дивний світ печворку. Творіть нове, вигадуйте своє і неповторне! Пам’ятайте, що ручна робота заспокоює, налаштовує на відпочинок, допомагає удосконалювати вашу техніку.

 


Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Червневі майстер-класи
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2014 Webmaster: webmaster@library.kr.ua