[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Відбулася презентація виставки авторської ляльки Наталії Кравченко “Таємниці лялькового світу”


Фон

 

Відбулася презентація виставки авторської ляльки Наталії Кравченко “Таємниці лялькового світу”

 

14 жовтня 2014 року у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук відбулася презентація виставки авторської ляльки Наталії Кравченко “Таємниці лялькового світу”.

Це вже третя виставка майстрині, яка експонується в обласній універсальній науковій бібліотеці ім.Д.І.Чижевського. В новій експозиції представлено 32 роботи, а саме: весільні пари, козак-залицяльник, українські та східні красуні, королівська родина, шоколадниця, балерини та багато інших робіт.

Пані Наталя провела екскурсію виставкою, розповіла про створення авторської ляльки, також відповіла на запитання присутніх. Відвідувачами виставки були користувачі та працівники бібліотеки, майстрині Кіровоградської обласної громадської організації ”Єлисаветградський узвіз” та клубу народних ремесел “Ниточка”, викладачі та студенти КНУКІМ, КДПУ, учні комерційного технікуму та ЗОШ № 32.

 

Виставка працює щодня, протягом місяця у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І.Чижевського (ІІ поверх). Адреса: м.Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 24

Вхід - вільний.

 


Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Відбулася презентація виставки авторської ляльки Наталії Кравченко “Таємниці лялькового світу”
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2014 Webmaster: webmaster@library.kr.ua