[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Виставка авторської вишивки «Кольорові квадратики»


Фон

 

Виставка авторської вишивки «Кольорові квадратики»

14 листопада 2014 року о 14:00

 

Чим ближче до зими, тим більше хочеться яскравих барв. Свідомо чи несвідомо ми намагаємося оточити себе веселими кольорами, які радують око. Якщо на вас починає «тиснути» бліда зимова палітра або просто хочеться додати у життя різнобарв’я, завітайте до відділу документів з економічних, технічних та природничих наук ОУНБ ім. Д.Чижевського на виставку авторської вишивки «Кольорові квадратики».

Представлені на ній абстракції та орнаменти за народними мотивами можуть стати справжнім сеансом кольоротерапії. Виконані в техніці подовженого хрестика серветки, закладки, нашивки – яскраві і неповторні – подарують посмішку та гарний настрій. Авторка виставки Вікторія Шкабой, за фахом філолог, зараз працює журналістом в газеті «Народне слово», розказує, що захоплення вишиванням почалося завдяки «вдалому» збігу обставин: сидіння без роботи і випадково знайденій у шафі серветці, недоробленій ще зі шкільних часів. Від «нічого робити» вирішила спробувати, як воно – вишивати хрестиком. Заняття це сподобалося і, як то кажуть, затягло. Вишивкою займається вже 5 років. І на сьогоднішній день її колекція нараховує понад сто робіт, а на виставці представлено п’ятдесят найкращих робіт.

Ця виставка – доказ того, що для творчої реалізації зовсім не обов’язково мати якусь спеціальну освіту чи купу дорогих матеріалів. Достатньо лише різнокольорових ниток, трохи вільного часу і, звісно, натхнення та задоволення від процесу. Виставка діятиме протягом місяця.  

 

     

 

 

 

 

 

 


Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Виставка авторської вишивки «Кольорові квадратики»
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2014 Webmaster: webmaster@library.kr.ua