[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д.І.Чижевського


Фон

 

Вам не вистачає натхнення для творчості? Приходьте на виставку до відділу мистецтв і беріть участь у конкурсі!






26 листопада 2014 року у відділі мистецтв обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського відбулося відкриття виставки Юрія та Лариси Лебедєвих «Ілюстрації до ненаписаних оповідань».

Відмінністю цьогорічної виставки став літературний вектор світлин, це сюжетні фотографії “сюжети ненаписаних оповідань”. Як сказав класик, сюжет – це «зв'язки, протиріччя, симпатії, антипатії і взагалі взаємини між людьми - історії росту і організації того чи іншого характеру, типу».

На фото можна побачити сюжети з життя людей різних країн. Вони привезені з Туреччини, Іспанії, Грузії, Італії, Марокко, Швейцарії, Йорданії, інших місцевостей; є фото, створені в Україні. Оскільки родина Лебедєвих підтримує давню дружбу з відділом мистецтв, то й свою п'яту персональну виставку традиційно відкриває саме тут. Також бере активну участь у різноманітних бібліотечних заходах, зокрема готує матеріал для проекту “Колоритні мандрівочки”.

Пропонуємо взяти участь у мистецькому проекті «Приходьте, дивіться, пишіть…» Світлини виставки можуть стати вашим натхненням для оповіді або вірша.

Умови конкурсу:


• Приймаються опубліковані та неопубліковані літературні твори у жанрах: оповідання, есе, нариси, статті, поезії, сценарії

• Тільки авторські роботи

• Текст має бути у цифровому форматі, обсягом не менше сторінки А4.

На вас чекають призи від відділу мистецтв та від авторів фотовиставки. Надсилайте твори за електронною адресою: art@library.kr.ua, market@library.kr.ua

Тема листа: “Конкурс”, в листі зазначте назву фотороботи виставки, до якої написаний текст, ім'я та контакти для зв’язку з автором.

Конкурс триває з 26 листопада 2014 року до 9 січня 2015 року. Січень - підбиття підсумків і оголошення переможців.

Виставка працює у відділі мистецтв обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського за адресою: м.Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 24. Вхід – вільний.

Довідки за телефоном: 095 597 40 10



Довідка: Юрій Васильович Лебедєв – народився 16 вересня 1947 року у Кіровограді. Фотографією захоплювався з дитинства. Спочатку приділяв більше уваги роботі зі слайдами, а з приходом цифрових технологій, по справжньому захопився фотографією. На сьогодні Юрій Васильович є членом художньої ради Кіровоградської обласної організації Національної спілки фотохудожників України, членом художньої ради обласної спілки фотохудожників України. В Радянські часи багато подорожував по території Криму, Кавказу, Кольському півострові, Полярному Уралу, Алтаю, Саянах, Паміру та Камчатці. З приходом незалежності України мав змогу відвідати багато інших країн світу, тому знімати було що. Бере участь у щорічній обласній фотовиставці “Погляд”.


Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

«Ілюстрації до ненаписаних оповідань»
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2014 Webmaster: webmaster@library.kr.ua