[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон У бібліотеці відбулося свято для вихованців притулку „Надія” 


Фон

 

У бібліотеці відбулося свято для вихованців притулку „Надія” 


Діти завжди з особливим нетерпінням чекають Cвято Миколая, бо пов'язане воно з подарунками та гарним настроєм. В цей день усі мають бути щасливі. І ті, що роблять дарунки, і ті, що отримують їх. З давніх-давен день Святого Миколая святкували весело. Готували маленькі даруночки, пекли печиво, скликали гостей. Ось і обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д.Чижевського напередодні свята, 16 грудня запросила до себе вихованців комунальної установи «Притулок для дітей "Надія" служби у справах дітей Кіровоградської облдержадміністрації». З початку грудня працівники, користувачі бібліотеки, небайдужі люди приносили дитячі іграшки, речі, книжки в рамках благодійної новорічно – різдвяної акції „Подаруй дитині казку”. Том ми вдячні усім дарувальникам.

Після невеличкої екскурсії свято продовжилось у відділі мистецтв майстер – класом «Новорічна листівка», на якому діти навчились створювати гарні новорічні експозиції з паперу власноруч.

Також працівники відділу підготували міні – екскурсію по виставці «Благодійники Єлисаветграда». Ми чудово провели час: було весело, відкрито та душевно, а фотосесія в українському стилі довела, що наші дівчата - неймовірні красуні!

Потім дітлахів запросили до Інтернет - Центру, де вони весело побавились, розмальовуючи картинки на мультимедійній дошці. А у відділі обслуговування користувачів на дітей чекав святковий стіл зі смачним чаєм та солодощами, і звичайно ж подарунки.

Ми вкотре переконалися, що дуже легко подарувати свято тому, кому воно так необхідне.

Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, і тоді маленькі громадяни виростуть гідними людьми й неодмінно стануть гордістю України.


Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

У бібліотеці відбулося свято для вихованців притулку „Надія” 
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2014 Webmaster: webmaster@library.kr.ua