[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Паперові квіти і картини з манки створювали у творчій майстерні «Бібліотеки під зеленими вітрилами»


Фон

 

Паперові квіти і картини з манки створювали у творчій майстерні «Бібліотеки під зеленими вітрилами»

 

9 серпня 2014 року о 14:00 знову гостинно запросив до себе Літній читальний зал в Ковалівському парку “Бібліотека під зеленими вітрилами”. Дуже приємно, що, не зважаючи на спекотну погоду цього дня, на нас вже очікували маленькі відвідувачі зі своїми батьками.

Жваво пройшли майстер-класи цього разу. Особливо відпочиваючих зацікавила паперопластика. Матеріал, якому кожен вік підвладний, — це папір. З нього дорослі та діти запросто та з великим задоволенням виготовляли різні поробки. Адже для роботи з папером не потрібні особливі інструменти, тільки клей, ножиці, і, звичайно, поради майстринь та фантазія.

Скільки радощів було у дітлахів, які власноруч виготовили паперові дива: квіти, метелики, кумедних тваринок. А потім прикрасили ними своє вбрання, сумки та зробили подарунки своїм друзям.

Багатьох відвідувачів парку зацікавив малюнок, створений сипучими продуктами, зокрема, звичайною манкою. Такий малюнок збережеться надовго, а малювання крупою подарує широкі можливості для самовираження творчого "я" не тільки крихітці-дошкільняті, але й школярам і навіть дорослим! Адже створені роботи виходять об'ємними, текстурними, як у натуральному тоні, так і підфарбовані.

А найменші кіровоградці розфарбовували казкових героїв, старші — грали в шахи.

Тож кожен знайшов собі справу до вподоби!

 


Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Паперові квіти і картини з манки створювали у творчій майстерні «Бібліотеки під зеленими вітрилами»
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2014 Webmaster: webmaster@library.kr.ua