[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон «Архітектура Містобудування Дизайн»  


Фон

 

«Кіровоградміськбудпроект» & «Кіровоградагропроект»
Архітектура Містобудування Дизайн

Ювілейна виставка

 

13 жовтня 2015 року о 13.00 у відділі мистецтв бібліотеки ім.Д.Чижевського відбудеться відкриття виставки «Кіровоградміськбудпроект» & «Кіровоградагропроект». Архітектура. Містобудування. Дизайн.

Ювілейна виставка представить проекти реконструкцій та новобудов, сакральних, цивільних, адміністративних споруд, пам’ятників та рекреаційних зон. Робота фахівців цієї галузі часто залишається поза увагою громадськості, недостатньо висвітлена засобами масової інформації. Експонована виставка висвітлює роботу проектних інститутів Кіровоградщини, запрошуючи відвідувачів до обговорення та дискусій.


Довідка:

Кіровоградський інститут «Міськбудпроект» - провідна проектна організація з комплексної забудови Кіровограда та області, у 2015 році відзначає своє 70-річчя з дня заснування. Інститут є найстарішою проектною організацією Кіровоградщини і його діяльність пов’язана з історичною долею міста.

Крім житлового будівництва, колектив інституту багато уваги приділяє розвитку цивільного будівництва. Тільки в Кіровограді за проектами інституту зведено десятки шкіл, дитячих дошкільних закладів, лікарень, сакральних, адмістративних та спортивних споруд, магазинів. аптек, пам’ятників та реакреційних зон.

Разом з розвитком Кіровограда інститут «Міськбудпроект» займається проблемами розвитку інших міст області. Цілі мікрорайони зведені за проектами інституту в Світловодську, Олександрії, Знам’янці, Петровому та інших райцентрах. Там, де стояли хати-мазанки, з’явились житлові будинки, магазини, лікарні з оригінальними композиціями фасадів, ефективним вирішенням архітектурних деталей, високим художнім рівнем інтер’єрів.

Проекти інституту неодноразово були удостоєні призових місць на загальнодержавних, галузевих та обласних конкурсах. Колектив інституту – це поєднання молодого, енергійного, талановитого покоління, поповнюється щороку за рахунок успішних випускників вищих навчальних закладів та досвідчених ветеранів виробництва, які повністю присвятили себе улюбленій справі.

 

 


Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

«Архітектура Містобудування Дизайн»  
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2015 Webmaster: webmaster@library.kr.ua