[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Святкове бібліоменю 


Фон

 

Святкове бібліоменю
(виставка-інсталяція)

Напередодні новорічних свят усі починають активно готуватися до зустрічі Нового року - закуповувати подарунки, підбирати вбрання і писати побажання Діду Морозу. А ті, хто зустрічає Новий рік вдома, зайняті ще й плануванням новорічного меню. Новий рік в нашій країні - це не просто свято, це вже традиція, коли вся родина збирається за одним великим столом. З наближенням 31 грудня багато домогосподарок починають замислюватися, а що ж приготувати на Новий 2016 рік? По-перше, необхідно подумати про приготування смачних святкових салатів і закусок. По-друге, поміркувати над приготуванням основної гарячої страви. І нарешті, по-третє, придумати вишуканий десерт.

Готуючись до новорічних свят, майже кожна господиня протягом кількох тижнів «стягує» продукти в будинок, завантажуючи холодильник до стану «відкриваєш і відскакуєш, інакше завалить смакотою». А як же інакше? Адже для цього свята варто заздалегідь продумати, що приготувати, щоб порадувати не тільки рідних і близьких, а й Мавпу, яка є повноправною господинею наступного року. Отже, яка багатоколірна гама новорічних страв 2016? Як прикрасити стіл на рік Мавпи? Які новорічні напої та десерти повинні бути на святковому столі?

16 грудня 2015 року у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук розпочала свою роботу книжкова виставка-інсталяція “Святкове бібліоменю”. Запрошуємо до святкового книжкового столу, де ви можете ознайомитись з рецептами на будь-який смак: від салатів, гарячих страв до вишуканих десертів, а також з мистецтвом заварювання чаю та кави.

Виставка діятиме до 19 січня 2016 року. Бажаємо приємного перегляду! Смачного!

 

 

 

 

 


Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Святкове бібліоменю 
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2015 Webmaster: webmaster@library.kr.ua