[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д.І.Чижевського


Фон

 

Марина Чурсанова та її химерні ляльки!


7 березня 2015 року о 14.00 запрошуємо на презентацію унікальної виставки «Марина Чурсанова та її химерні ляльки» у відділі мистецтв обласної бібліотеки ім.Д.І.Чижевського.

Не в кожного дорослого в душі лишається маленька дитина. Ми продовжуємо мріяти, фантазуємо, але в силу своєї дорослості не завжди бажаємо відкривати своє потаємне іншим людям. Тільки небагатьом сміливцям вдається втілити в життя свої фантазії, образи, які приходять до них, які дають можливість доторкнутися до фантазійного світу, який іноді буває більш справжнім ніж реальний.

Марина Чурсанова створила фантазійних, фантастичних, дивовижних та химерних ляльок, які є проявом її індивідуальності, її творчої натури. А в реальному, дорослому світі вона - кандидат фізико-математичних наук! Приходьте на виставку і переконайтесь, що творчість та точні науки можуть бездоганно поєднуватись, в результаті чого з’являється щось нове, дивовижне. Завітайте на відкриття та відкрийте для себе нові враження.

Захід відбудеться у відділі мистецтв (І поверх) обласної бібліотеки Д.І.Чижевського за адресою: вул. Велика Перспективна, 24. Вхід – вільний.

Довідка: Чурсанова Марина Валеріївна - кандидат фізико-математичних наук. В 2006 році закінчила Київський політехнічний інститут, фізико-математичний факультет, кафедри загальної фізики та фізики твердого тіла.

Сьогодні викладає на факультетах ФМФ, ХТФ, ММІ, ІХФ, ІТС такі дисципліни як загальна фізика, сучасні питання фізики, сучасні технології у ФТТ. Обіймає посаду доцента на кафедрі загальної фізики та фізики твердого тіла. З 2006 року працює в КПІ.

Бажаючі мають змогу прочитати інтерв’ю з нею за посиланням: Марина Чурсанова


Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

"Марина Чурсанова та її химерні ляльки!”
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2015 Webmaster: webmaster@library.kr.ua