[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон “Дарунки ручної роботи”


Фон

 

“Дарунки ручної роботи”

 

 З 14 лютого у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук розпочне роботу книжкова виставка “Дарунки ручної роботи”.

 Як нестандартно привітати дорогу людину зі святами? І, найголовніше – що подарувати? Щоб зробити оригінальний дарунок, недостатньо зазирнути в сувенірний відділ найближчого магазину. Для особливих випадків потрібні особливі дарунки. А що може бути краще за річ, зроблену власноруч? Тільки оригінальні та одночасно практичні вироби пропонує книжкова виставка “Дарунки ручної роботи”, виконані в техніці квілінгу, орігамі, декупажу, бісероплетіння та ін. Точно дотримуючись детальних описів, схем і кольорових фотографій в представлених виданнях, можна без проблем зробити дарунок, який, на ваш погляд, найбільше сподобається винуватцю урочистостей.

Отже, запрошуємо до перегляду книг, які розкриють вам безмежні можливості різних технік, а також підкажуть ідеї для створення власних шедеврів.

Вітайте коханих, рідних, друзів!
Виставка діятиме протягом місяця у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук (ІІ поверх) обласної бібліотеки ім. Д.Чижевського.

 

 


Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

“Дарунки ручної роботи”
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2015 Webmaster: webmaster@library.kr.ua