[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Відзначаємо День науки


Фон

 

Відзначаємо День науки

 

20 травня 2015 року о 13.45 у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук відбудеться презентація дослідницько-популяризаційного проекту «Пам’ятки науки і техніки Кіровоградщини» – автор Лариса Гайда, методист комунального закладу «Кіровоградський обласний інституту післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського, приурочена до Дня науки.

Збірка матеріалів проекту містить дослідження з історії пам’яток науки і техніки, які знаходяться на території Кіровоградської області. Вперше в історії краю представлено досвід виявлення, збереження та популяризації пам’яток науки і техніки, які є складовою історико-культурної спадщини регіону.

В засіданні зібрання візьмуть участь науковці, працівники музеїв, архівів, туристичних агенцій,  педагоги, краєзнавці, керівники гуртків технічної творчості пам'яткоохоронці, педагоги, шкільні бібліотекарі області та ін.

Учасники заходу переглянуть виставку робіт вихованців технічних гуртків науково-технічного напряму роботи комунального закладу “Станція юних техніків Кіровоградської міської ради”.  

Засідання відбудеться у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук (II поверх) обласної наукової бібліотеки ім. Д. І. Чижевського за адресою: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 24.
Запрошуємо до спілкування усіх зацікавлених осіб.

 


Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Відзначаємо День науки
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2015 Webmaster: webmaster@library.kr.ua