[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон 30 вересня в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д. Чижевського - День відкритих дверей 


Фон

 

30 вересня в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д. Чижевського - День відкритих дверей

30 вересня в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д. Чижевського відбувся День відкритих дверей. Протягом дня понад півтисячі кіровоградців та гостей міста відвідали чимало цікавих інтерактивних заходів, виставок, взяли участь в оглядових екскурсіях-ознайомленнях з відділами, з новітніми ресурсами та інформаційними послугами Бібліотеки тощо. Оскільки 30 вересня - день безкоштовного запису до бібліотеки, то кожен бажаючий зміг оформити акційний читацький квиток.

Святкова програма розпочалася в актовому залі бібліотеки з концерту «Срібний голос флейти». Роман Ієвський заполонив чарівними звуками флейти весь зал, молодого музиканта прийшли послухати понад сотня людей.


Зважаючи на погіршення погоди останнього вересневого дня, вулична акція продовжилася по обіді в холі І поверху. Тут усі бажаючі могли переглянути книжкову виставку «Дорослі книги, які читають діти та дитячі книги, які читають дорослі», поруч з якою відбулася акція «Мистецтво сднає» - майстер - клас розпису на склі «Літературні персонажі».

Тут же можна було переглянути виставку та взяти участь у майстер-класі студії «Печворк» від Ірини Кудревич, подивитися на декоративний розпис в народному стилі на гребінцях (який продемонструвала Наталія Янчукова)

.

Близько сотні паперових синьо-жовтих квіток виготовили учасники безкоштовного майстер-класу зі створення патріотичних сувенірів. Також поруч збирали книги для військової частини, оскільки наша обласна бібліотека є координатором всеукраїнської акції «Бібліотека українського воїна». Принагідно повідомляємо, що акція триває, ми закликаємо усіх небайдужих приносити книги, які ми згодом передамо до бібліотек місцевих військових частин.

Завершальною родзинкою свята став виступ молодіжного дуету «Grande Rose». Усі присутні насолоджувалися мелодіями саксофона і гітари.

Проте звісно центром свята стали презентації численних виставок нових надходжень літератури (серед них особливою є виставка книг, які читачі створили власноруч «Німеччина моїми очима») та фотовиставка «Миттєвості бібліотечного життя».

День відкритих дверей пройшов гамірно й багатолюдно, ми щиро вдячні тим, хто прийшов нас привітати, і запрошуємо всіх до обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Дмитра Чижевського.

 


Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

30 вересня в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д. Чижевського - День відкритих дверей 
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2015 Webmaster: webmaster@library.kr.ua