[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Еллу Михайлівну Янчукову вітаємо з ювілеєм!


Фон

 

Еллу Михайлівну Янчукову вітаємо з ювілеєм!

 

Бо якщо я світить не буду,
І якщо ти світить не будеш,
І якщо ми світить не будем,
То хто ж розвіє тут пітьму?
Н.Хікмет


Близько 48 років Елла Михайлівна Янчукова знаходиться в центрі культурно-мистецького життя міста й області. Початком злету  - перетворення відділу мистецтв обласної універсальної наукової бібліотеки ім.Д.І.Чижевського в салон мистецтв, де всі види мистецтва вільно у ньому почуваються, а численні відвідувачі визнали його за свою домівку.

Заснування кіноклубу «Екран», в якому незмінні аншлаги  супроводжували ретроспективи фільмів видатних режисерів світового кіно, кіноуроки, яких важко переоцінити.

А скільки художніх виставок – дебютів нею влаштовано у відділі! Еллі Михайлівні належить слава першовідкривача талановитих митців, нині добре відомих в Україні, серед яких Григорій Гнатюк, Федір Лагно,  Володимир Кир’янов, Сергій Шаповалов та багато інших.

Численні творчі зустрічі з акторами, поетами і музикантами – не знайти жодної знаменитості, яка б, відвідуючи наше місто, не побувала в салоні мистецтв, який чверть віку очолювала Елла Михайлівна.

Якби не було таких щирих ентузіасток, мистецтво втратило б свою найвдячнішу аудиторію.

Колектив ОУНБ ім.Д.Чижевського щиро вІтає Вас, шановна Елло Михайлівно, з ювілеєм! Бажаємо й надалі  багато років, сповнених творчих і життєвих сил, які Ви щодня даруєте шанувальникам мистецтва!


Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Еллу Михайлівну Янчукову вітаємо з ювілеєм!
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2015 Webmaster: webmaster@library.kr.ua