[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Обласна бібліотека ім.Д. Чижевського вразила гостей з Олександрії 


Фон

 

Обласна бібліотека ім.Д. Чижевського вразила гостей з Олександрії

 

Сьогодні на гостину до бібліотеки завітали учні Олександрійського колегіуму. З самого ранку ми дуже чекали наших гостей, адже знайомство з бібліотекою якомога ширшого кола відвідувачів – приємна подія і для самої бібліотеки. Кожна група екскурсантів зобов'язує бібліотекарів якнайцікавіше розповісти про роботу головної книгозбірні області, познайомити з широким спектром її інформаційних ресурсів та послуг, щоб у кожного з присутніх виникло бажання повернутися знову до бібліотеки та стати її користувачем.


Тож, сьогодні ми ознайомили наших гостей з бібліотечними фондами, напрямками діяльності бібліотеки в цілому і кожного відділу зокрема, розповіли про найбільш цікаві заходи, проведені для різних категорій місцевого населення.

Діти дізнались, коли з`явились перші паперові книги і перша друкована книга, де розміщені в бібліотеці понад 800 тисяч книг, періодичних видань, дисків та ін. носіїв інформації, були вражені від знайомства з рідкісними та цінними виданнями з колекції О.Ільїна.

Не менш цікавим було знайомство з Інтернет – центром, за допомогою програми «GoogleEarth» діти знайшли своє місто і здійснили віртуальну подорож до нього.


У відділі мистецтв також було чим здивувати. Адже екскурсію для гостей проводила сама пані Людмила Кривенко по своїй виставці печворку та арт-квілту "Руками створена краса", яка нещодавно відкрита та, як і попередні виставки відомої майстрині, була з нетерпінням очікуваною прихильниками її творчості. Після перегляду діти жваво ділилися враженнями від побаченого та були дуже задоволенні, що майстриня відкрила їм свої невеличкі творчі секрети.


Завітали учні і до найбільшого відділу бібліотеки — відділу обслуговування користувачів, де переглянули виставку світлин обласного конкурсу “Моя родина без насильства”, ознайомилися з роботою Польського центру та Центру європейської інформації. У відділі краєзнавства переглянули книжкові виставки нових надходжень, цікавилися літературою про свого земляка Дмитра Чижевського. Також дітям сподобалась виставка “Подарунки ручної роботи. Етностиль” вихованців обласного центру дитячої творчості.

Ми щиро вдячні педагогічному колективу Олександрійського колегіуму за те, що організували для учнів пізнавальну поїздку до м.Кіровограда та допомогли відкрити для них цікавий світ сучасної бібліотеки.

 


Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Обласна бібліотека ім.Д. Чижевського вразила гостей з Олександрії 
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2015 Webmaster: webmaster@library.kr.ua