[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Проекти-переможці програми «Активні громадяни» від Британської Ради в бласній бібліотеці ім. Д. Чижевського!


Фон

 

Проекти-переможці програми «Активні громадяни» від Британської Ради в бласній бібліотеці ім. Д. Чижевського!

 

Програма «Активні громадяни» від Британської Ради дала нові можливості для розвитку місцевих громад, умовою було лише бажання небайдужих мешканців нашого регіону змінювати життя на краще. Обласна бібліотека ім. Д. Чижевського стала переможцем у цій програмі і розпочала роботу над реалізацією двох проектів.

Перший проект - «Жива книга», - був ініційований фахівцями бібліотечної справи. В рамках реалізації проекту відбудуться три зустрічі, на яких читачі зустрінуться з непересічною людиною з дивовижною долею - «Живою книгою». Про дати проведення заходів шукайте повідомлення в анонсах.

Ще один переможець «Регіональний бібліотечно-патріотичний проект «Єдина країна – Единая страна», який буде реалізовано не лише в обласному центрі, але в семи міст та районів області: Бобринці, Гайвороні, Знам’янці, Новоукраїнці, Олександрівці, Олександрії, Світловодську. В центральних міських і районних бібліотеках відбудуться заходи патріотичного спрямування: інформаційні акції, бесіди, презентації нових сучасних українських книг з історії, культури нашої країни.

Є ще декілька проектів написаних активістами нашого міста, які знаходяться на розгляді у Британської Ради, тож сподіваємось і на інші перемоги!

Довідка.

«Активні громадяни» - програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку. Проект стартував у 2009 році та реалізується більш ніж у 40 країнах Близького Сходу, Північної Африки, Європи, Південної та Східної Азії. Мета проекту полягає у сприянні соціальним змінам і забезпеченні сталого розвитку шляхом створення і розбудови мережі молодих лідерів із залученням молодіжних організацій, які є рушіями реформ у своїх громадах та надання їм знань та навичок, що сприятимуть побудові відносин між людьми на засадах рівності та рівних можливостей, поваги до різноманіття, вміння вести безконфліктний діалог. В Україні проект розрахований на розвиток знань та навичок, які б сприяли міжкультурному діалогу.

 


Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Проекти-переможці програми «Активні громадяни» від Британської Ради в бласній бібліотеці ім. Д. Чижевського!
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2015 Webmaster: webmaster@library.kr.ua