[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Презентація виставки „Картографічні матеріали у рідкісних виданнях”


Фон

 

Презентація виставки „Картографічні матеріали у рідкісних виданнях”

 

24 вересня 2015 року о 13.00 у відділі рідкісних та цінних видань обласної бібліотеки ім. Д.Чижевського відбудеться презентація спільної виставки „Картографічні матеріали у рідкісних виданнях”, організованої обласною універсальною науковою бібліотекою ім. Д.Чижевського та Державним архівом Кіровоградської області.

Картографічні матеріали - це унікальні документи, пам'ятки конкретної історичної епохи, в яких зафіксовані різноманітні відомості про території на певний момент часу. Карти і атласи з повною підставою можна розглядати не тільки як пам'ятки світової історії та культури, але і як найцінніший матеріал для наукових досліджень.

На виставці представлені різні за тематикою, призначенням і формою картографічні матеріали: карти, атласи, план міста Єлисаветграда 1913 року, графічні та ілюстровані додатки до видань ХІХ - початку ХХ ст.

 



Особливо цікавим для користувачів бібліотеки стануть «Атлас Криму та Кавказу» Фредеріка Монпере, що досі залишається однією з найбільш шанованих фахівцями в галузі історії та археології Причорномор'я і Кавказу праць та геометричні спеціальні плани і межові книги володінь відомих земляків Тобілевича І.К., Ерделі І.Г.

Запрошуємо на презентацію до відділу рідкісних і цінних видань за адресою м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 24.

Вхід – вільний.

 


Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Презентація виставки „Картографічні матеріали у рідкісних виданнях”
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2015 Webmaster: webmaster@library.kr.ua