[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон «Весняний книговир» приніс до «Бібліотеки українського воїна» майже 700 книг 


Фон

 

«Весняний книговир» приніс до «Бібліотеки українського воїна» майже 700 книг

 

23 квітня протягом дня в Кіровограді на площі Героїв Майдану відбувся перший в місті та області книжковий ярмарок «Весняний книговир», який був організований з нагоди 250-річчя друкарства у Кіровограді та Всесвітнього дня книги і авторського права.

Обласна бібліотека ім. Д. Чижевського в рамках цього Ярмарку запрошувала кіровоградців долучитися до Всеукраїнської акції "Бібліотека українського воїна". Ми щиро вдячні жителям міста, видавництвам, письменникам, громадським та волонтерським організаціям, які від щирого серця дарували книги з історії Української держави, її культури, Збройних сил, вітчизняну та світову (в перекладі українською мовою) художню літературу, краєзнавчі видання для підтримки бойового духу та патріотичного виховання українських військовослужбовців. Дякуємо місцевим письменникам і поетам – Наталії Бідненко, Антоніні Корінь, Оксані Шпирко, Олександру Жовні, Валерію Корнійцю, Роману Любарському, Сергію Полуляху, Борису Ревчуну, які загалом подарували 54 власні книги. Поліграфічне видавництво «Імекс ЛТД» на чолі з Тамарою Саміляк передали для бібліотеки військової частини 19 книг, ФОП Власова – 239, обласна бібліотека для дітей ім. А.Гайдара – 8 збірок. До акції долучалися небайдужі кіровоградці, вони приносили книги з дому, або придбавали на ярмарку і тут же залишали організаторам акції. Таким чином, від кіровоградців до «Бібліотеки українського воїна» потрапить 78 книг. Отже, на Ярмарку було зібрано 398 примірників. Усі подаровані книги співорганізатор акції - Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім.Д.І.Чижевського – передасть до бібліотек військових частин Збройних Сил України.

Та Акція триває, уже наступного дня супермаркет «Буки» передав до бібліотеки 245 видань. Книги продовжують надходити і від користувачів.

Тож запрошуємо усіх небайдужих кіровоградців поділитися книгами для наших українських воїнів-захисників. Приходьте за адресою: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 24, хол першого поверху Кіровоградської ОУНБ. Бібліотека працює без перерви і вихідних з понеділка до п’ятниці: 10.00 – 19.00, субота і неділя – 10.00-18.00. Контактна особа: Тетяна Юріївна Федорова. Тел. для довідок (0522) 22-65-79, 22-58-90, 066 122 70 98, е-mail: nmet@library.kr.ua.

 


Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

«Весняний книговир» приніс до «Бібліотеки українського воїна» майже 700 книг 
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2015 Webmaster: webmaster@library.kr.ua