[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д.І.Чижевського


Фон

 

Розпочато новий сезон фестивалю “Коло друзів”!


26 квітня 2015 року у Дендропарку, одному із найпопулярніших та наймальовничіших куточків відпочинку в Кіровограді, розпочав новий сезон фестиваль “Коло друзів”, до проведення якого активно долучилися і працівники відділу документів із економічних, технічних та природничих наук комунального закладу “Обласна універсальна наукова бібліотека ім.Д.І.Чижевського“, які вже вчетверте беруть участь у такій акції.

Даний фестиваль започаткував Регіональний Благодійний Фонд «Відкрита Україна» спільно з Департаментом соціального захисту населення Кіровоградської ОДА. Мета фестивалю: об’єднати друзів через щире спілкування, через доброзичливість намірів та прагнення жити в дружбі під мирним небом; залучити громадськість до вирішення важливих соціальних проблем, а також навчити дітей бути небайдужими до чужої болі та допомагати один одному.

Під час проведення фестивалів у місті Кіровограді й районних центрах збиралися кошти для підтримки хворих дітей. Цього разу, під час фестивалю, тривав збір коштів на лікування хворої на ДЦП п’ятирічної дівчинки з дитбудинку Марійки Поліщук.

Відвідувачі парку, як дорослі, так і малеча, провели цей погожий сонячний день серед цвіту ароматних тюльпанів та гіацинтів. Вони з великим задоволенням взяли участь в майстер-класах, що запропонували їм працівники бібліотеки. Це і оригінальні листівки, виконані в техніці квілінгу, і квіти з кольорових паперових серветок, і різноманітні аплікації. Особливо дітлахів зацікавив малюнок, створений за допомогою сипучих продуктів, зокрема, звичайної манки. Такий малюнок збережеться надовго, а малювання крупою подарує широкі можливості для самовираження творчого "я".

Цей вихідний день пройшов цікаво й насичено, бо всі разом ми зробили добру справу.


Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

“Коло друзів”
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2015 Webmaster: webmaster@library.kr.ua