[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д.І.Чижевського


Фон

 

Я не зраджу


25 лютого 2015 року у відділі мистецтв відбувся творчий звіт Валерія Корнійця “Я не зраджу”. Валерій Корнієць відомий всім як вчитель, поет та перекладач. Одинадцять збірок власних творів поета вийшли в світ та надихають читача. Він зробив поетичні переклади Тараса Шевченка, Василя Симоненка, Бориса Олійника, Миколи Вінграновського, Анатолія Кримського та інших. Як зауважила гостя та подруга поета: “саме завдяки перекладам Валерія, я відкрила для себе багатьох поетів — земляків”.

Що то була за зустріч! Друзі та колеги сказали багато теплих та гарних слів. А сам Валерій Петрович також прийшов не з пустими руками і для своїх друзів приготував безліч подарунків. Всі присутні отримали на згадку такі книги:

«Думы мои, думы мои…» на поезію Тараса Григоровича Шевченка. - Кировоград: Центрально-Украинское издательство, 2014.-138 с.

«Шаг за горизонт» - Кіровоград: Центрально-Украинске видавництво, 2015.-52 с.

«Я не зраджу» - Кировоград: Центрально-Украинское издательство, 2015. - 180 с.

Вірші, представлені у книгах, є ще одним доказом того, що автор, як і раніше, - в творчому пошуку нових тем, нових образів, нових таїн та вражень. Він, як і раніше, прагне бути на творчому підйомі.

Серед присутніх було багато учнів поета, які прийшли привітати його з ювілеєм та сказати щирі слова. Згадували молодість поета, цікаві історії з життя, його творчий шлях. Не зайвим буде сказати й про те, що зустріч була по родинному теплою завдяки відкритості та щирості Валерія Петровича. Спілкування з такою талановитою, приємною людиною дарує тільки приємні емоції.

Всі твори Валерія Корнійця ви можете почитати в електронному форматі за посиланням http://library.kr.ua/elib/korniets/index.html Також є можливість скачати збірки в різних форматах та читати їх з допомогою різних пристроїв, як мобільний телефон, рідери, планшети тощо.


Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

"Я не зраджу”
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2015 Webmaster: webmaster@library.kr.ua