[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д.І.Чижевського


Фон

 

Відкрилася фотовиставка «Лето круче Интернета»




16 вересня 2015 р. в Орхуському центрі екологічної інформації при відділі документів з економічних, технічних та природничих наук відбулося відкриття фотовиставки Глєба Цуканова “Лето круче Интернета”.

Влітку юний мандрівник і фотограф разом з родиною побував в Одесі, Ізмаїлі, Києві та на Закарпатті. Результатом цієї поїздки і стала його нова фотовиставка. На ній представлено понад 30 світлин. Це пейзажі: “Простори України”, “Сонце України”, “Озеро Синевір”, “Хмаринки”; пам’ятки архітектури: “Замок Паланок”, “Незвична церква”; побутові замальовки: “Гаряча пора”, “Пастух”. “Креатив”; анімалістичний жанр: “Допитливий”, “Упертий кінь”, “Бридке каченя”, “Рибачка” та ін. Виставка вражає своїм дивовижним різноманіттям, яке викликає подив, дарує відчуття радості, наповнює енергією. Ця виставка — подарунок усім, хто цікавиться мальовничими куточками, історією, пам’ятками та культурою нашої країни. Бо де може бути краще, ніж на Батьківщині, краса якої не залишить байдужим нікого!

На відкритті фотоекспозиції зібралося багато шанувальників юного таланту. Автора привітали поважні гості, які були присутні на заході: заступник голови Національної спілки художників України Микола Кіщук, київська художниця Лілія Кіщук, заслужений художник України Анатолій Кравченко та його брат, льотчик, Олександр Кравченко. Поздоровлення та подарунки Глєб отримав від директора бібліотеки Олени Гаращенко.

В свою чергу Глєб подарував відділу картину кіровоградського художника Володимира Остроухова “Пейзаж”. У відділі існує виставка робіт місцевих художників, яка була започаткована власником галереї «Єлисаветград» Миколою Цукановим. Також бібліотека вдячна Миколі Цуканову, який подарував художній альбом "Мастера немецкой живописи" (користувачі зможуть переглянути його у відділі мистецтв), і акварель Анатолія Кравченка.

Присутні побажали юному аматору фотомистецтва стати справжнім фотохудожником, знаним не тільки в Україні, а й за її межами.

Запрошуємо усіх бажаючих на фотовиставку Глєба Цуканова «Лето круче Интернета», яка експонується протягом місяця у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського за адресою: вул. Велика Перспективна, 24.


Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

«Лето круче Интернета»
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2015 Webmaster: webmaster@library.kr.ua