[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон 16 вересня - відкриття фотовиставки Глєба Цуканова “Лето круче Интернета”  


Фон

 

16 вересня - відкриття фотовиставки Глєба Цуканова “Лето круче Интернета”

 

 16 вересня 2015 року об 11.30 у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського відбудеться відкриття фотовиставки Глєба Цуканова “Лето круче Интернета” з циклу «Відкриваючи Україну».

Юний мандрівник і фотограф Глєб Цуканов запрошує всіх бажаючих через свої світлини пізнати своєрідну самобутність рідного краю, збагатитися краєзнавчою інформацією про історичні, географічні та етнокультурні особливості регіонів України. Це вже шоста його фотовиставка, яка відкривається у відділі. Також його фотовиставки експонувалися в Кіровограді (Галерея “Єлисаветград”), Седневі, Світловодську.

На цій виставці будуть представлені фотографії із сімейних поїздок Україною під час шкільних літніх канікул. З червня до серпня цього року Глєб разом з рідними побував в Одесі, Ізмаїлі, етнографічному музеї Фрумушика-Нова, в Києві та на Закарпатті. Фотовиставка має нестандартну, оригінальну, інтригуючу назву “Лето круче интернета”. Ми побачимо яскраві враження автора, літні розваги і помандруємо разом з ним нашою чарівною країною, яка будь-кого не залишить байдужим! Це чудовий подарунок Глєба усім, хто цікавиться мальовничими куточками, історією, пам’ятками та культурою нашої країни.

Тож завітайте на відкриття фотовиставки.

Експозиція діятиме протягом місяця у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського за адресою: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 24.

 


Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

16 вересня - відкриття фотовиставки Глєба Цуканова “Лето круче Интернета”  
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2015 Webmaster: webmaster@library.kr.ua