[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон «Хай Новий рік з добром прийде…»


Фон

 

«Хай Новий рік з добром прийде…»



 

Ви вже приготувалися до Новорічних свят? Знаєте як будете прикрашати оселю та що даруватимете рідним і друзям? А які смаколики цьогоріч будуть на вашому святковому столі? Ми з радістю допоможемо всім бажаючим зорієнтуватися у передсвяткових клопотах.

Бібліотекарі відділу абонемента обласної бібліотеки ім. Д.І.Чижевського запрошують всіх бажаючих ознайомитися з книжковою виставкою «Хай Новий рік з добром прийде…». На виставці представлена література, яка допоможе господиням приготувати святкові страви, прикрасити оселю, власноруч створити подарунки та листівки, а також підготуватися з малечею до зустрічі з Дідом Морозом.

Це неймовірно, але варто взяти до рук кольоровий папір, ножиці та клей, включити фантазію – і в руках кожного охочого за якийсь час виникає оригінальний, неймовірно гарний новорічний подарунок. Навіть якщо ви ніколи не виготовляли нічого схожого власноруч, за допомогою наших книг все вийде, адже в них міститься докладна ілюстрована інформація про те, як виготовити подарунок та приємно здивувати рідних у новорічну ніч!

А ще в представлених на виставці книгах можна знайти понад 100 моделей сніжинок різних форм і розмірів. Мало хто знає, що ці вироби є лише невеличкою частиною можливостей популярного декоративного мистецтва – витинанки. Освоївши тонкощі даної техніки, ви зможете виготовляти листівку, ажурну серветку, ляльку, карнавальну маску, подарункову коробку, а також об’ємні та напівоб’ємні фігурки тварин і птахів. Хочете спробувати? Тоді хутенько йдіть до нас, у відділ абонемента! Адже всю вподобану вами літературу, можна буде взяти на певний термін додому.

Доповнює виставку незвичайна ялинка-листівка. Як Ви гадаєте, чи можна зі святкової ялинки створити кулькову ручку? Напевно, ні. А навпаки? До різдвяно-новорічних свят бібліотекарі відділу абонемента власноруч виготовили новорічну ялинку з кулькових ручок, якими протягом року «працювали»: записували та викреслювали користувачам книги, журнали, аудіокниги; підводили підсумки своєї роботи; ділилися з тими читачами, які власні ручки забули вдома… Своєрідну новорічну листівку можна оглянути у відділі абонемента, а потім виготовити вдома чи у своєму робочому колективі. Ви ще встигнете, адже свята лише починаються! А зараз – про ручки, точніше, що ж саме найчастіше записувалось ними у читацькі формуляри? Протягом 2015-го року попитом у користувачів відділу абонемента користувалися навчальні та популярні книги з психології та педагогіки; мистецтва та права; в’язання та вишивання, бісероплетіння; диски з навчальними програмами та аудіокниги, періодичні видання. Не втрачають інтерес користувачі і до художньої літератури, а саме до творів Василя Шкляра, Ліни Костенко, Ірен Роздобудько, Андрія Кокотюхи, Олександра Жовни, Юрія Винничука та зарубіжних авторів Е.М.Ремарка, Л.Улицької, Д.Стіл, Д. Рубіної, С.Кінга, Х. Муракамі, І. Муравйової…

Тож вітаємо всіх зі святами та сподіваємось, що в Новому році читачів, нової літератури та використаних ручок буде в рази більше.


Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

«Хай Новий рік з добром прийде…» 
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2015 Webmaster: webmaster@library.kr.ua