[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д.І.Чижевського


Фон

 

6 травня відбудеться зустріч “Тільки пам'ять не сивіє”, присвячена Дню Перемоги


Щороку в травні ми відзначаємо День Перемоги. Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 1939-1945 років.
6 травня об 11:00 з нагоди 70-річчя Перемоги в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д.І.Чижевського відбудеться зустріч “Тільки пам'ять не сивіє”.

На захід, організований у співпраці ОУНБ ім.Д.І.Чижевського з Кіровоградською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України, Територіальним центром соціального обслуговування Ленінського району м. Кіровограда, запрошуються діти війни, а також школярі міста.

Ця зустріч має на меті виховання мужності, почуття патріотизму, любові до Батьківщини, до історії свого народу, пошани та шанобливого ставлення і поваги до ветеранів війни.

Святкову атмосферу під час заходу створюватимуть вихованці Навчально-виховного комплексу загальноосвітньої школи №34 — економіко-правового ліцею “Сучасник” — ДЮЦ “Едельвейс”.

Завершить урочистості виступ вокального самодіяльного колективу “Калинонька” Територіального центру соціального обслуговування Ленінського району під керівництвом Олега Дмитренка.


Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

“Тільки пам'ять не сивіє”
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2015 Webmaster: webmaster@library.kr.ua