[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Відкриття ХІХ Всеукраїнської художньої фотовиставки «Погляд-2015»


Фон

 

Відкриття ХІХ Всеукраїнської художньої фотовиставки «Погляд-2015»

 

18 грудня 2015 року о 16.00 в холі ІІІ поверху обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д. І. Чижевського відбудеться відкриття ХІХ Всеукраїнської художньої фотовиставки «Погляд-2015». Організатори: Кіровоградська обласна організація Національної спілки фотохудожників України та фотоклуб «Колаж».

У фотовиставці беруть участь професіонали та фотоаматори, які виявили бажання стати її учасниками. Тема «Погляду-2015» — вільна, що дає змогу кожному авторові представити свої найкращі фотороботи.

В експозиції представлено 100 фоторобіт 79 авторів з Кіровограда й інших міст, селищ та інших населених пунктів нашої області й України. Зокрема, з Києва, Дніпропетровська, Хмельницького, Львова, Вінниці, Запоріжжя, Херсона, Дніпродзержинська, Тисмениці, Хмельницького, Одеси, Луцька, Чернівців, Ужгорода, Краматорська, Рівного, Донецька, Харкова, Севастополя.

 Відбір робіт на фотовиставку проводила художня рада, до якої входять:

 - Володимир Дубас (м. Львів, Україна) — голова художньої ради;
 - Борис Бухман (м. Одеса, Україна) — член художньої ради;
 - Тетяна Москаленко (м. Севастополь, Україна) — член художньої ради.

 Фотовиставка цікава тим, що це не конкурс, тобто ніхто не визначає, хто є найкращим. Автори, чиї роботи потрапили до виставкової експозиції, отримають при дотриманні умов участі в ній диплом учасника виставки або диплом учасника і каталог фоторобіт.

Приємним подарунком для всіх гостей на презентації фотовиставки стане виступ гурту «Анатомія стихій» під керівництвом Володимира Любача (м. Кіровоград), що надав свою музику для слайд-фільму фотовиставки «Погляд-2015», який буде показано на презентації.

Запрошуємо на відкриття.

Вхід - вільний.

Адреса: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 24.

 


Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Відкриття ХІХ Всеукраїнської художньої фотовиставки «Погляд-2015»
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2015 Webmaster: webmaster@library.kr.ua