[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Надзвичайний подарунок – бойовий прапор з передової


Фон

Надзвичайний подарунок – бойовий прапор з передової – отримав колектив Кіровоградської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.Чижевського

 

В 2014-му і нинішньому, 2015, році, бібліотека провела чимало благодійних акцій на підтримку української армії, організовувала зустрічі з родинами учасників АТО. Акція «Подаруй тепло захиснику Вітчизни: в’яжемо шкарпетки разом», яка розпочалася торік, не завершилася, і з початком осені наші добровільні помічниці знову почали в'язати шкарпетки та інші теплі речі. Їх ми передавали через волонтерів у військові підрозділи просто на бойові позиції. Загалом до місцевих військових частин було передано понад тисячу пар шкарпеток та багато інших в’язаних речей.

І ось днями бібліотека отримала «привіт з сектора «М» - від воїнів 2-ї роти 37 ОМПБ» - прапор України з підписами та вітаннями наших солдатів. Ми навіть не сподівалися, що наші захисники, зі свого боку, зроблять нам такий безцінний подарунок. Це перший бойовий прапор, який отримує наша бібліотека за підтримку української армії. І хоча раніше наша колектив бібліотеки вже отримував подяки за патріотизм і допомогу, самовідданість та віру в перемогу від командування та особового складу місцевих військових частин, цей подарунок є особливим. Він нагадуватиме про подвиг українських солдатів і працівникам, і користувачам бібліотеки, адже прапор може побачити кожен, хто завітає до нас: його розмістили над виставкою актуальної періодики «Герої України на захисті Вітчизни».

 


Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Надзвичайний подарунок – бойовий прапор з передової
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2015 Webmaster: webmaster@library.kr.ua