[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон УКРАЇНСЬКА ДИТЯЧА КНИЖКА УВІЙШЛА ДО СПИСКУ НАЙКРАЩИХ У СВІТІ ТА ЇЇ МОЖНА ПОДИВИТИСЬ І ПОЧИТАТИ У ВІДДІЛІ ОБСЛУГОВУВАННЯ КОРИСТУВАЧІВ


Фон

 

УКРАЇНСЬКА ДИТЯЧА КНИЖКА УВІЙШЛА ДО СПИСКУ НАЙКРАЩИХ У СВІТІ ТА ЇЇ МОЖНА ПОДИВИТИСЬ І ПОЧИТАТИ У ВІДДІЛІ ОБСЛУГОВУВАННЯ КОРИСТУВАЧІВ

Книга «Війна, що змінила Рондо», яка була створена творчою майстернею «Аґрафка» і вийшла у Видавництві Старого Лева», потрапила до одного з найпрестижніших світових каталогів «Білі круки».

Дитяча ілюстрована книга порушує гострі теми, які сьогодні актуальні для України, і може стати приводом для вдумливої розмови з дітьми про те, що відбувається в країні та світі. «Війна, що змінила Рондо» перекладена французькою та словацькою мовами, на черзі – китайський, польський та корейський переклади. Книга увійшла до числа переможців конкурсу Bologna Ragazzi Award 2015, отримавши спеціальну відзнаку журі у категорії «Нові Горизонти».

Міжнародний каталог «Білі круки» – це перелік 250 найкращих дитячих книжок із понад 40 країн світу, який виходить щорічно з 1996 року. Серед критеріїв оцінки: літературний стиль і дизайн, універсальність теми, новаторські художні рішення.

Книжка «Видавництва Старого Лева» втретє потрапила до міжнародного каталогу: у 2012 році сюди увійшла книга «Казка про Старого Лева» Мар’яни Савки, а у 2014-му - «Хто зробить сніг» Тараса та Мар’яни Прохасько.

Запрошуємо ознайомитися з книгою у відділі обслуговування користувачів обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського за адресою: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 24.


Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

УКРАЇНСЬКА ДИТЯЧА КНИЖКА УВІЙШЛА ДО СПИСКУ НАЙКРАЩИХ У СВІТІ ТА ЇЇ МОЖНА ПОДИВИТИСЬ І ПОЧИТАТИ У ВІДДІЛІ ОБСЛУГОВУВАННЯ КОРИСТУВАЧІВ
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2015 Webmaster: webmaster@library.kr.ua