[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон ХХІ століття - оперний театр стає ближчим! 


Фон

 

ХХІ століття - оперний театр стає ближчим!

 

 

В рамках ХІІІ музичного фестивалю ім.К.Шимановського 1 листопада у відділі мистецтв бібліотеки ім.Д.Чижевського відбулась зустріч з доктором мистецтвознавства, професором, членом - кореспондентом Національної академії мистецтв України Мариною Черкашиною-Губаренко.

В теплій, затишній атмосфері відділу мистецтв пані Марина виступила з повідомленням та презентацією книг «Оперний театр у мінливому просторі». Уривки зі збірки «Вірші про музику та музикантів» прозвучали у виконанні авторки. На зустрічі обговорювалися питання актуальних проблем сучасного музичного театру Європи: Німеччини, України, Італії, Франції.

Шляхи розвитку сучасного оперного мистецтва, вокального виконавства та теоретичні питання оперознавства, аналіз музично-критичної діяльності театру, а також наукові ідеї та відкриття у галузі оперної історії і театральної практики стали предметом обговорення і спілкування на зустрічі. Почесна гостя запропонувала декілька уривків з опер сучасних оперних фестивалів Європи. Оперний театр сьогодні стає найпопулярнішим музичним продуктом.

На зустріч з відомим мистецтвознавцем прийшли викладачі Кіровоградського музичного училища та музичних шкіл міста, а також численні шанувальники музичного мистецтва.

 


Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

ХХІ століття - оперний театр стає ближчим! 
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2015 Webmaster: webmaster@library.kr.ua