[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон 1 ВЕРЕСНЯ - День знань - особливе свято!  


Фон

 

Першовересень в обласній бібліотеці ім. Д. Чижевського відзначили вуличною акцією, екскурсіями, іграми на інтерактивній дошціта бесідами про мистецтво

 

1 ВЕРЕСНЯ - День знань - особливе свято! Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою. В цей день обласна бібліотека ім. Д.Чижевського наповнилася гамором школярів та студентів, які після святкових лінійок завітали на перші уроки до бібліотеки. А бібліотекарі запропонували юним кіровоградцям багато нових можливостей: це й оглядові екскурсії, які включають перегляди нових надходжень, бесіди про книгу і читання, ігрові інтерактивні дошки, кіноперегляди. Тож під гаслом «граючись-навчаємось» малеча могла практикувати вивчення англійської мови, дивлячись пізнавальні мультики і малюючи героїв своїх улюблених казок і мультфільмів. Молодь і старшокласники уважно слухали лекцію про українське мистецтво і видатних митців (хоча власне академічною лекцією живу розповідь завідуючої відділом мистецтв Світлани Ушакової назвати важко, це неодмінно цікаво, пізнавально й таємниче, адже кожна група дізнається про першоджерела української культури, витоки нашого менталітету, а це завжди хвилює). Після розповіді про особливості української вишивки, традицій використання рушників у побуті молодь у бібліотечному відеозалі переглянула фільм «Катерина Білокур. Послання». Також у відділі мистецтв завжди можна подивитися макет Єлисаветградської фортеці і побачити виставку старожитностей – що нікого не залишає байдужим. Загалом в цей святковий день бібліотека прийняла понад сотню школярів і студентів.

Та бібліотекарі не обмежилися тими групами, які цілеспрямовано прийшли до відділів, навпаки, нашою метою стало залучення до головної книгозбірні області тих людей, які давно тут не були і навіть не здогадуються наскільки сучасною вона стала. Під час вуличної акції, присвяченій Дню Знань, всі охочі отримували роздатки і буклети, де йдеться про нові послуги бібліотеки та вказано її сторінки в популярних соціальних мережах.

Ми вітаємо школярів та студентів, вчителів та батьків зі святом Знань. У цей день від всієї душі хочеться побажати успіхів у навчальному процесі та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження!

 

 


Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

1 ВЕРЕСНЯ - День знань - особливе свято!  
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2015 Webmaster: webmaster@library.kr.ua