[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Від "Чорного Ворона" до "Чорного Сонця"! 


Фон

 

Від "Чорного Ворона" до "Чорного Сонця"!

 

24 листопада о 17:00 у відділі читальних залів (ІІІ поверх) обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського відбудеться творча зустріч з український письменником, політичним діячем та «батьком українського бестселера» Василем Шклярем. Філософічність, іронія, інтелектуальна та мовна граційність забезпечують романам автора статус яскравого, самобутнього явища у сучасній літературі. Це насправді його «найгарячіші» твори. Адже і в романі “Чорний ворон” автор возвеличує справжніх героїв, показує, що ми, україн¬ці, – єдині в боротьбі за незалежність України задля нинішніх і наступних поколінь”, і в романі "Чорне Сонце" описує справжніх українських людей, які постали з Майдану, з Революції гідності. Василь Миколайович пише про сучасних воїнів АТО, які тримають у своїх дужих руках молоде українське сонце, глибоко відчувають коріння рідної землі, тісний зв'язок зі своїми прабатьками, і тому чорне сонце ніколи не спалило їх душі.

В героях письменника читачі легко упізнають тих, хто живе поруч із нами, хто бореться і перемагає, навіть ціною власного життя. Тому, що його книги про наш дух…
Окрім «Чорного сонця» під час зустрічі можна буде придбати інші книги Василя Шкляра: нове перевидання роману "Чорний Ворон" (50 грн.), "Маруся" (45 грн), по кілька примірників буде за такою ж ціною "Елементал", "Ключ", "Кров кажана", "Тінь сови", "Ностальгія".

Наступного року автор планує екранізувати історичний роман «Чорний ворон», і сподівається, що «Чорне сонце» також зацікавить кінорежисерів.
Запрошуємо на зустріч з відомим письменником Василем Шкляром користувачів бібліотеки, студентів, учнів, інтелігенцію міста - всіх небайдужих до подій української нації.

Адреса: обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського, м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 24.

Вхід – вільний.


Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Від "Чорного Ворона" до "Чорного Сонця"! 
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2015 Webmaster: webmaster@library.kr.ua