[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д.І.Чижевського


Фон

 

В парку культури і відпочинку Ковалівський розпочинає роботу літній читальний зал
«Бібліотека під зеленими вітрилами»


Продовжуючи добру традицію «бібліотеки під відкритим небом», обласна бібліотека ім. Д. Чижевського і цього літа йде до читача. Саме 1 червня в Міжнародний день захисту дітей в кіровоградському парку Ковалівський о 12.00 розгортається «Бібліотека під зеленими вітрилами» – літній читальний зал. Літній відпочинок – це не тільки сонце, свіже повітря та приємні враження, це ще й невід’ємний компонент покращення здоров’я та духовного зростання.

Під деревами кожен бажаючий, зручно розташувавшись за столиком, може переглянути книги та журнали. Цьогоріч буде запропоновано нову послугу – «Буккросинг», тобто вільний обмін книгами. Кожен з вас, хто має вдома уже прочитану книгу, приносить сюди, а взамін бере іншу - ще не читану.

Працівники бібліотеки підготували інтер - активне опитування «Що робить бібліотека влітку?». Волонтери, студентки художньо-графічного відділення мистецького факультету педагогічного університету ім. В.Винниченка проведуть акцію «Діти за мир, за єдину Україну!» у техніці орігамі, а ще вони підготували сюрприз маленьким Кіровоградцям, адже з приходом літа хочеться чогось нового, оригінального, щоб виділитися з натовпу і розкрити свою індивідуальність. Один із варіантів – розписування тіла хною (його ще називають менді), за короткий час ви отримаєте тимчасове "татуювання". Запрошуємо усіх до Літнього читального залу! Ми гарантуємо – теплих та надзвичайних емоцій вистачить на всіх!!!


Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

«Бібліотека під зеленими вітрилами»
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2015 Webmaster: webmaster@library.kr.ua