[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д.І.Чижевського


Фон

 

Увага! На Кіровоградщині розпочалася Всеукраїнська акція

«Бібліотека українського воїна»



Запрошуємо всіх жителів Кіровоградщини взяти участь у Всеукраїнській акції
«Бібліотека українського воїна».
Не залишайтеся осторонь, приносьте книги для військових частин до Кіровоградської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д. Чижевського.

Всеукраїнська акція «Бібліотека українського воїна» ініційована Міністерством культури України для підтримки бойового духу та патріотичного виховання українських військовослужбовців.

Відповідно до Концепції акції, у ході її проведення будуть зібрані та передані до бібліотек військових частин Збройних Сил України кращі зразки вітчизняної та світової художньої літератури в перекладі українською мовою, науково-популярні видання з історії Української держави, її культури, Збройних сил. До участі у акції залучені: бібліотеки сфери управління Міністерства культури України, публічні бібліотеки усіх регіонів України, громадські організації, зокрема Українська бібліотечна асоціація, Українська асоціація видавців та книгорозповсюджувачів, волонтерські організації, видавці, користувачі публічних бібліотек, інші фізичні особи.

Міністерство культури України ініціювало всеукраїнську акцію по збору книжок до бібліотек військових частин Збройних сил - «Бібліотека українського воїна»

Всеукраїнська акція «Бібліотека українського воїна» реалізується на постійній основі та координується Національною парламентською бібліотекою України.

Книги приймають за адресою: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 24, хол першого поверху Кіровоградської ОУНБ. Контактна особа: Тетяна Юріївна Федорова. Тел. для довідок (0522) 22-65-79, 22-58-90, е-mail: nmet@library.kr.ua


Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

«Бібліотека українського воїна»
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2015 Webmaster: webmaster@library.kr.ua