[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Подаруй книгу для українського солдата!


Фон

 

Подаруй книгу для українського солдата!

Триває Всеукраїнська акція «Бібліотека українського воїна»



До уваги всіх жителів Кіровоградщини! Всеукраїнська акція «Бібліотека українського воїна» продовжується. Бібліотека звертається з проханням приносити книги для військових частин до Кіровоградської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д. Чижевського.
Бажаєте допомогти нашим воїнам - принесіть книжку, будемо раді різним виданням, але найбільше вітаються кращі зразки вітчизняної та світової художньої літератури в перекладі українською мовою, науково-популярні видання з історії Української держави, її культури, Збройних сил.

Книги приймаються щодня, без вихідних, за адресою: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 24, хол першого поверху Кіровоградської ОУНБ. Контактна особа: Тетяна Юріївна Федорова. Тел. для довідок (0522) 22-65-79, 22-58-90, е-mail: nmet@library.kr.ua
Нагадаємо, що Всеукраїнська акція «Бібліотека українського воїна» ініційована у березні цього року Міністерством культури України для підтримки бойового духу та патріотичного виховання українських військовослужбовців. За цей час ми передали понад тисячу видань до госпіталів та військових частин, тож щиро дякуємо усім дарувальникам.

 


Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Подаруй книгу для українського солдата!
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2015 Webmaster: webmaster@library.kr.ua