[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Добрі справи волонтерів


Фон

 

У Кіровоградській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д. І. Чижевського відбувся обласний Ярмарок соціальних інновацій



 

Міжнародний день волонтерів світова громадськість відзначає 5 грудня. Бібліотека щиро дякує своїм добровільним помічникам, які докладають максимум власних сил, ресурсів, можливостей, аби жителі міста й області отримували актуальні, якісні інформаційні послуги, стають співорганізаторами і беруть участь у різноманітних заходах, акціях, майстер-класах та ін. За підтримки бібліотечних волонтерів на високому рівні проходять акції «Щедрий вечір в бібліотеці ім. Д. Чижевського», «Бібліофестиваль на Великій Перспективній», «Бібліотека українського воїна», «Подаруй тепло захиснику Вітчизни: в’яжемо шкарпетки разом», «Літня школа мистецтв» і багато-багато іншого. До Міжнародного дня волонтера, який відзначається 5 грудня, у відділі краєзнавства експонується виставка „Добрі справи волонтерів”. На ній представлені публікації з обласних та районних газет, в яких вміщено інформацію про волонтерську діяльність як великих організацій, фондів, центрів, фермерських господарств, так і посильну допомогу окремих жителів, сімей, молоді і дітей Кіровоградщини.

Радість в очах, непідробна вдячність та щире захоплення тих, кому ми разом з нашими волонтерами надаємо допомогу, зміцнює нас у переконанні, що ми працюємо у вірному напрямку та надихає на подальшу роботу.


Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Добрі справи волонтерів 
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2015 Webmaster: webmaster@library.kr.ua