[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон 27 жовтня - відкриття персональної виставки Надії Колодій “Кольорові фантазії”


Фон

 

27 жовтня - відкриття персональної виставки Надії Колодій “Кольорові фантазії”

27 жовтня 2015 року о 14.00 у відділі документів із економічних, технічних та природничих наук обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І.Чижевського відбудеться відкриття персональної виставкиНадії Колодій “Кольорові фантазії”.

Авторка виставки, жителька села Созонівка Кіровоградської області, людина дуже творча: буквально з нічого може зробити щось. Талановита самоучка - завжди в процесі творчості. Вишивка хрестиком, гладдю, стрічкою, бісером, малюнки аквареллю, виготовлення квітів з паперу, створення ікебани, сувенірів з пластикових пляшок, картин із природних матеріалів - все їй під силу! Ім’я Надії Колодій вже відоме кіровоградцям завдяки виставці “Квітковиий арт-фіш”, яка експонувалася у відділі. Майстриня, що називається – не стоїть на місці! Пані Надія продовжила і розширила освоєння нових технік декоративно-ужиткового мистецтва. Це вже буде її друга виставка, виконана в техніці вовняного живопису. Вовна – дуже близький для українців матеріал, тому й не дивно, що з нього можна зробити практично все. З натуральною вовною дуже приємно працювати, вона тепла, жива, м'яка, різнобарвна, сприяє підвищенню настрою. Така вовна пронизана любов'ю й позитивом. Не дивно, що вона посіла помітне місце серед матеріалів для хобі нашої майстрині.

На виставці представлені яскраві й різноманітні картини, кожна з цілком виразним сюжетом, переважно - це пейзажі і анімалістика. Хочеться із задоволенням вдивлятися в деталі кожної із запропонованих робіт, які несуть в собі позитив.

А ще пані Надія вважає, що природа - чудова майстерня. Робота з природнимматеріалом дуже цікава і захоплююча. Немає межі фантазії і творчості. Кожен раз хочеться придумати щось нове, цікаве і незвичайне. Тож, друга частина виставки представлена роботами, де використано природні матеріали. Переважно - цекавунове, динне насіння, абрикосові кісточки та злакові культури.

Вся експозиція створює атмосферу дуже затишного і не помпезного свята, привітності та задушевності.
Тож, запрошуємо відвідати виставку!

Експозиція діятиме протягом місяця у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського за адресою: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 24.


Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

27 жовтня - відкриття персональної виставки Надії Колодій “Кольорові фантазії”
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2015 Webmaster: webmaster@library.kr.ua