[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Відбулося відкриття персональної виставки вовняного живопису “Кольорові фантазії” Надії Колодій  


Фон

 

Відбулося відкриття персональної виставки вовняного живопису “Кольорові фантазії” Надії Колодій

27 жовтня 2015 року у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І.Чижевського відбулося відкриття персональної виставкиНадії Колодій“Кольорові фантазії”.

Ім’я Надії Колодій вже відоме кіровоградцям завдяки виставці “Квітковиий арт-фіш”, яка вже експонувалася у цьому відділі. Але майстриня, що називається – не стоїть на місці! Пані Надія продовжила і розширила освоєння нових технік декоративно-ужиткового мистецтва. Це вже її друга виставка, яка виконана в техніці вовняного живопису.


       

  Картини, написані на полотні фарбами, ні для кого не дивина. А от картина, намальована вовною, без фарби і пензля – це вже щось захоплююче!
Техніка «вовняна акварель» називається саме так тому, що картина малюється за допомогою пасм кольорової вовни, які, накладаючись одна на одну, утворюють мовби мазки фарби. Такі картини виглядають об’ємними, ніжними, природніми.
         За словами майстрині, вчитися створювати картини з вовни дуже цікаво. Це - відмінний матеріал для творчості. Роботи, виконані в такій незвичній техніці, нагадують акварельні. Їм не страшні ні яскраве освітлення, ні перепади температури. Цією технікою можуть опанувати абсолютно всі.
На виставці представлено 15 яскравихі різноманітних картин, кожна з цілком виразним сюжетом; переважно - це пейзажі і анімалістика. Хочеться із задоволенням вдивлятися в деталі кожної із запропонованих робіт, які несуть в собі великий позитив.


    

     На презентації виставки були присутні майстрині з клубу народних ремесел “Ниточка”, з Кіровоградської міської громадської організації “Єлисаветградський Узвіз”, вчителі трудового навчання загальноосвітніх шкіл міста, відвідувачі бібліотеки. Презентація пройшла в теплій та дружній атмосфері.
Вся експозиція створює атмосферу дуже затишного і не помпезного свята, привітності та задушевності.
Тож запрошуємо відвідати виставку!

Експозиція діятиме протягом місяця у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського за адресою: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 24.


Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Відбулося відкриття персональної виставки вовняного живопису “Кольорові фантазії” Надії Колодій  
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2015 Webmaster: webmaster@library.kr.ua