[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д.І.Чижевського


Фон

 

Зігріємо наших захисників у зимові холоди!


Кіровоградщина приєдналася до загальноукраїнської акції по плетінню теплих речей для наших захисників — воїнів у зоні АТО. Не пасуть задніх і заклади культури.

З початку жовтня співробітники обласної бібліотеки ім. Дмитра Чижевського звернулися до жителів міста з пропозицією підтримати акцію, приносити нитки, а хто вміє — плести. У відділі документів з економічних, технічних та природничих наук бібліотеки кіровоградки збирають нитки, плетуть теплі речі та передають щотижня те, що створили, з волонтерами у зону АТО. Акція триває, набирає обертів. За цей період було вив'язано та передано понад 500 плетених виробів — шкарпетки, манішки, шапки, балаклави, жилети. В'язальниці збираються у бібліотеці по вівторках о 15.00, щоб підтримати громадську ініціативу, обмінятися досвідом та новими схемами в'язання.

Співробітники бібліотеки щиро вдячні всім городянам, хто відгукнувся і зробив свій внесок у загальну справу підтримки наших славних захисників — чи нитками, чи власноруч в'язаними речами, чи солодощами — хто чим долучився.

Тож шановні кіровоградці! Якщо у вас є нитки або в’язані речі, які ви уже не носите і їх можна розпустити, зробіть добру справу - принесіть їх до бібліотеки ім. Дмитра Чижевського, а майстрині сплетуть із них теплу річ для солдата!

Зігріємо наших захисників у зимові холоди!

Чекаємо на вас за адресою: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 24, ОУНБ ім. Дмитра Чижевського, ІІ поверх, відділ документів з економічних, технічних та природничих наук.


Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

"Зігріємо наших захисників у зимові холоди!”
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2015 Webmaster: webmaster@library.kr.ua