[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Увага! Новинка шрифтом Брайля!


Фон

 

Увага! Новинка шрифтом Брайля!

 Іван Якович Франко (1856-1916) - український письменник, поет, публіцист, перекладач, учений, громадський і політичний діяч. Чільне місце в його творчості посідає повість «Захар Беркут». У творі зображено боротьбу населення Карпатської Русі проти татаро-монгольської навали 1241 року. Захар Беркут та його син Максим, згуртувавши жителів Тухольщини, мужньо відстоюють незалежність свого краю і перемагають.

Відтепер користувачі з вадами зору завдяки проекту «Книга Брайлем» зможуть читати книгу І.Франка «Захар Беркут» рельєфно-крапковим шрифтом. В рамках проекту «Книга Брайлем», який спільно реалізується ВГО «Українська спілка інвалідів – УСІ», Благодійною організацією «Фонд родини Нечитайло» та ресурсним центром освітніх інформаційних технологій Національного університету «Львівська політехніка», відділом абонемента обласної бібліотеки ім. Д.І.Чижевського було отримано повість І.Я.Франка «Захар Беркут». Книга видана у трьох томах шрифтом Брайля. Усі бажаючи можуть взяти видання на певний термін додому. Нагадаємо, що у фонді відділу абонемента є певна кількість літератури за Брайлем: духовно-канонічні видання, художня література для дорослих та дітей.

Запрошуємо усіх бажаючих відвідати Майданчик «ІнтерСвіт» для людей з вадами зору та ознайомитися з книгами, виданими рельєфно-крапковим шрифтом. Чекаємо на вас у відділі абонемента обласної бібліотеки ім. Д.І.Чижевського за адресою: вул. Велика Перспективна, 24.

 


Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Увага! Новинка шрифтом Брайля!
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2015 Webmaster: webmaster@library.kr.ua