[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Новинки шрифтом Брайля


Фон

 

Новинки шрифтом Брайля

26 вересня 2016 року в рамках роботи Майданчика «ІнтерСвіт» для людей з вадами зору фахівці ОУНБ ім.Д.Чижевського зробили черговий виїзд до бібліотечного пункту при кіровоградському учбово-виробничому підприємстві УТОС, яким вони опікуються вже чотири роки.

Під час зустрічі бібліотекарі презентували членам УТОСу нові книги, надруковані рельєфно-крапковим шрифтом в рамках проекту «Книга Брайлем» - «Бабусина господа» Катерини Міхаліциної та «Чап-чалапу, гусоньки!» Оксани Кротюк. Цей соціально-освітній проект впроваджується Львівським обласним осередком громадської організації «Українська спілка інвалідів - УСІ» за фінансової підтримки благодійної організації «Фонд родини Нечитайло».

Здавалося б, хто живе в бабусиній господі? Звісно, бабуся. А якщо уважно пригледітися, роззирнутися довкола, прислухатися, то виявиться, що тут так багато цікавих мешканців. Про це можна довідатись із книги Катерини Міхаліциної «Бабусина господа». Тут і ласий до сметанки котик, і збитошні мишенята, і кумедний пес Бровко, і кроленята, каченята, гуси, ластівки, і ще багато іншої живності – тваринок, птахів, комашок, з якими варто подружитися.

Книга Оксани Кротюк «Чап-чалапу, гусоньки!» містить веселі віршики для малечі про домашніх улюбленців – каченят, курчат, песика і поросятка з кабаном.

Члени УТОСу мали можливість обміняти аудіокниги та книги, надруковані рельєфно-крапковим шрифтом.

Відділ абонемента обласної бібліотеки ім. Д.І.Чижевського запрошує усіх бажаючих відвідати Майданчик «ІнтерСвіт» для людей з вадами зору та ознайомитися з книгами, виданими шрифтом Брайля, а також обміняти аудіокниги.

 


Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Новинки шрифтом Брайля
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2015 Webmaster: webmaster@library.kr.ua