[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Презентація фотовиставки Глєба Цуканова «В калейдоскопі літа»


Фон

 

Презентація фотовиставки Глєба Цуканова «В калейдоскопі літа»

 

21 вересня 2016 р. в Орхуському центрі екологічної інформації відбулася презентація фотовиставки Глєба Цуканова «В калейдоскопі літа» із серії «Відкриваючи Україну».

На захід зібралося багато шанувальників таланту юного фотоаматора.

Це вже восьма фотовиставка юного фотохудожника, де представлено 33 світлини, які Глєб Цуканов зробив влітку цього року, мандруючи на канікулах з батьками цікавими місцями України. На фотовиставці представлені світлини з міст Одеса, Нова Каховка, Асканія Нова, Мигія, Ізмаїл, Бірки, Кропивницький.

Багато світлин на виставці про безпритульних тварин, що знайшли собі прихисток в притулку, який Глєб відвідав з батьками. Зараз він та його близькі шукають можливості надати допомогу бідним тваринам. Олена Данилишин, одна з керівників громадської організації захисту тварин «БІМ», вручила Глєбу «Подяку» за популяризацію серед дітей і дорослих гуманного ставлення до тварин.

Заступник директора обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського Оксана Ткаченко, голова обласної організації НСФХУ Олег Шрамко та інші запрошені гості зазначили зростання з кожною виставкою професійності юного майстра.

Однокласники Глєба, які прийшли привітати його зі святом, були у захваті від світлин та таланту юного мандрівника і побажали йому ще більш яскравих подорожей та гарних знімків.

Для всіх присутніх Глєб зробив екскурсію фотовиставкою, поділився своїми враженнями від подорожі містами країни і подарував Орхуському центру картину Анатолія Горбенка та передплату профільного періодичного видання. Бібліотека щиро вдячна Глєбу Цуканову за подарунки.

Отже, юний мандрівник запрошує відвідувачів бібліотеки разом з ним відкривати Україну та відвідати експозицію «В калейдоскопі літа», яка працюватиме протягом місяця.

 

Аліна Осокіна,
завідуюча відділом документів
з економічних, технічних
та природничих наук








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Презентація фотовиставки Глєба Цуканова «В калейдоскопі літа»
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2016 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054