[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Корисні послуги у соціальній сфері для підтримки громадян


Фон

 

Корисні послуги у соціальній сфері для підтримки громадян

 

На сьогоднішній день особливої уваги потребує така форма організації державного управління, як електронне урядування, впровадження якої було розпочато кілька років тому і яке зараз набуває все більшої підтримки громадян. Отримання адміністративних послуг – це практично щоденний ритуал для людини. Серед послуг різних видів найбільшим попитом користуються послуги у соціальній сфері: субсидії, адресні допомоги, допомога по безробіттю та ін.

Але чи всі розуміють значення терміну «електронне урядування», чи всі вміють користуватися електронними послугами, знаходити потрібну інформацію в мережі Інтернет?

На всі ці питання відповів Артур Кочарян – координатор напряму електронної демократії програми «Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади» EGAP (http://egap.in.ua/).

Тренінг відбувся 22 листопада в Інтернет-центрі ОУНБ ім.Д.І.Чижевського, де працівники та користувачі книгозбірні ознайомились із роботою і завданнями представленої програми та її компонентами, отримали багато корисної інформації про правильний пошук в мережі Інтернет.

Також Артур Кочарян залишив покрокові інструкції використання електронних послуг для тестування, доопрацювання та адаптації для користувачів з точки зору бібліотечного фахівця. Після доопрацювання і узгодження вони будуть оформлені в папки та надані для користування в Інтернет-центрі та інших відділах бібліотеки.

Сподіваємось на подальше активне втілення програми з електронного урядування для покращення якості соціальних послуг серед місцевої громади.

Ірина Рєзнік,
бібліотекар Інтернет-центру
ОУНБ ім.Д.І.Чижевського








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Корисні послуги у соціальній сфері для підтримки громадян
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2016 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054