[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Конкурс дитячого плакату «Збережемо природу рідного краю»


Фон

 

Конкурс дитячого плакату «Збережемо природу рідного краю»

(до Дня довкілля)

 

14 квітня 2016р. о 14.00 в Орхуському центрі екологічної інформації розпочнеться конкурс дитячого плакату з екологічної тематики “Збережемо природу рідного краю”, який присвячено Дню довкілля. Конкурс організований департаментом екології та природних ресурсів Кіровоградської облдержадміністрації та Орхуським центром екологічної інформації обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д. Чижевського.
Мета заходу - в рамках відзначення Дня Довкілля сприяти вихованню екологічної культури і етики підростаючого покоління, активної природоохоронної поведінки, розвивати екологічну свідомість та інтерес учасників до природоохоронної діяльності шляхом відтворення мовою малюнка думок, вражень, почуттів та особистого ставлення учасників до природи рідного краю.

До участі у конкурсі запрошені учні загальноосвітніх шкіл та вихованці позашкільних навчально-виховних закладів міста та області віком від 10 до15 років.

Організатори конкурсу попіклувалися про те, щоб забезпечити учасників усім необхідним для творчого процесу - фарбами, пензлями, плакатними аркушами тощо.

Члени журі - представники департаменту екології та природних ресурсів, працівники обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.Чижевського, вчителі образотворчого мистецтва - оголосять результати конкурсу одразу по його завершенні. На переможців чекають дипломи та подарунки.

Запрошуємо всіх охочих відвідати захід та підтримати його учасників

до ОУНБ ім. Д. Чижевського, ІІ поверх, Орхуський центр екологічної інформації.

 


Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Конкурс дитячого плакату «Збережемо природу рідного краю»
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2016 Webmaster: webmaster@library.kr.ua