[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Обласний форум бібліотекарів Кіровоградщини


Фон

 

Обласний форум бібліотекарів Кіровоградщини

 

Сьогодні бібліотеки є культурними, освітніми, інформаційними центрами громади. На даний час в області надають інформаційні послуги громадянам 575 публічних бібліотек. З метою визначення перспектив розвитку, покращення матеріально-технічного стану, впровадження інновацій, якісного задоволення інформаційних потреб населення департаментом культури, туризму та культурної спадщини обласної державної адміністрації, обласною універсальною науковою бібліотекою ім. Д. Чижевського, обласною бібліотекою для юнацтва, обласною бібліотекою для дітей ім. Т. Шевченка у 2016 році ініційовано проведення обласного Форуму бібліотекарів Кіровоградщини, якому передував обласний конкурс «Невмируще слово Каменяра» з нагоди 160-річчя від дня народження видатного українського письменника, поета, публіциста, перекладача, вченого, громадського і політичного діяча Івана Франка.

На Форумі будуть представлені виступи, в яких бібліотека розкривається як центр громадських зв’язків, культурних та соціальних ініціатив сучасної громади, шляхи і форми співпраці бібліотеки та влади, державних установ і громадських організацій, творчих спілок тощо, напрямки розвитку бібліотек на шляху від традиційної книгозбірні до сучасного інформаційного центру.

На честь бібліотечних працівників області з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек буде представлена концертна програма учнів дитячих музичних шкіл.

Обласний Форум бібліотекарів Кіровоградщини відбудеться 12 жовтня 2016 року з 10:00 до 12:00 у приміщенні обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.

Тел. для довідок: 22-58-90, 22-65-79








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Обласний форум бібліотекарів Кіровоградщини
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2016 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054