[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Презентація книги професора А.І. Кривульченка «Кінбурн: ландшафти, сучасний стан та значення»


Фон

 

ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГИ
професора А.І. Кривульченка
«Кінбурн: ландшафти, сучасний стан та значення»

24 листопада 2016 р. в Орхуському центрі екологічної інформації професор Анатолій Кривульченко вперше презентував наукове дослідження «Кінбурн: ландшафти, сучасний стан та значення», присвячене одному з найбільш специфічних природних об’єктів України і, зокрема, Північно-Західного Причорномор’я – Кінбурнському півострову.

Автор монографії детально представив геокомпонентні й геокомплексні особливості півострова, характер його неоднорідності, етапи його формування, аргументи щодо унікальності його ландшафтів, обґрунтував різнобічну значимість півострова та показав шляхи його подальшого функціонування під впливом антропогенних факторів.

Анатолій Кривульченко зазначив, що ця робота може буди використана в практичній діяльності природоохоронних установ, органів влади, а також у навчально-пізнавальній діяльності викладачів і студентів університетів, учителів шкіл. Цією працею можуть скористатись й місцеві жителі Кінбурнського півострова та навколишніх територій, потенційні рекреанти й туристи та загалом усі, хто є небайдужим до краси природи й збереження її цінностей.

Анатолій Іванович подарував один примірник своєї книги бібліотеці.
Сподіваємося, що монографія знайде свого читача та буде користуватися попитом. Вчителі-географи та викладачі природничо-географічного факультету педагогічного університету скористаються виданням для навчально-пізнавальної діяльності учнів та студентів. А працівники бібліотеки докладуть зусиль для популяризації цього видання.

Аліна Осокіна,
завідуюча відділом з економічних, технічних та природничих наук








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Презентація книги професора А.І. Кривульченка «Кінбурн: ландшафти, сучасний стан та значення»
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2016 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054